Disco Dislocated -klubi tuo Suomeen elektro-tähti James Blaken ja queer-räppäri Mykki Blancon

22.12.2012

Disco Dislocated on klubikonsepti, joka vie esiintyjänsä joka kerta erikoisiin keikkapaikkoihin eri puolelle Helsinkiä.

Kuva: Atlas

Vuoden 2012 aikana Disco Dislocated järjesti klubi-iltojaan Helsingissä muun muassa raitiovaunussa, Nokia Factory -kulttuuritilassa, kaksikerroksisessa sightseeing-bussissa, purjelaivassa ja Jätkäsaaren bunkkerissa.

Lähestyvän uuden vuoden ensimmäinen Disco Dislocated -klubi järjestetään 18. tammikuuta. Tapahtuman esiintyjiä ovat brittiläinen James Blake sekä androgyyni yhdysvaltalainen räppäri/performanssi-artisti Mykki Blanco.

Pop-melodioita, soulia ja elektronista dubstepia yhdistelevä Blake sijoittui toiseksi BBC:n Sound of 2011 -äänestyksessä. Samana vuonna ilmestyi miehen eponyymi debyyttialbumi ja hänet nähtiin Suomessa keikalla Flow Festivalissa.

New Yorkissa kulttihahmona pidetylle Nykki Blancolle, jonka musiikkia on kuvailtu muun muassa ”acid-punk-rapiksi”, esiintyminen on ensimmäinen Suomessa.

Disco Dislocatedin konseptiin kuuluu, ettei seuraavan klubi-illan tapahtumapaikkaa paljasteta vielä samassa yhteydessä kuin esiintyjiä. Näin ollen Blaken ja Blancon keikkapaikka ei ole vielä tiedossa.

18. tammikuuta järjestettävän keikan ennakkomyynti alkaa kuitenkin jo 27. joulukuuta Stupido Record Shopissa ja myöhemmin Tiketin myyntipisteissä.

Lisää luettavaa