Dizzee Rascalin ja Wileyn Twitter-riita suistui varsin syviin vesiin kun syytökset seksistä alaikäisten kanssa jatkuivat tappouhkauksin

Grime-artistien viisitoista vuotta jatkunut sitkeä vihanpito yltyi pahaksi viikonloppuna.

Grimen kaksi ehkä suurinta nimeä, Wiley ja Dizzee Rascal, olivat sydänystäviä vielä vuonna 2003. Kuitenkin puukotuksiin ja muuhun draamaan johtaneen, erittäin epäonnistuneen Kyproksen matkan seurauksena miehet ovat kantaneet kaunaa toisiaan kohtaan jo viitisentoista vuotta.

Miesten myrkyllinen asenne toisiaan kohtaan pääsi sunnuntaina valloilleen Twitterissä, tuossa Saatanan työkalussa. Dizzee Rascal aloitti sanasodan perinteisellä ”vain minä ja minä yksin olen grimen kuningas” -tyylisellä rehvastelulla ja Wileyn vaikutuksen dissauksella, mutta lisäsi samaan hengenvetoon vihjauksen ”seksistä koulutyttöjen kanssa”.

Wiley vastasi vielä suhteellisen kohteliaasti selittämällä miten hän itse asiassa auttoi Dizzee Rascalia uransa alussa.

Sitten homma meni reisille.

Dizzee aloitti vuodatuksen, jossa kutsui Wileya ”suojelluimmaksi lasten hyväksikäyttäjäksi sitten [Jimmy] Savillen” ja jatkoi kuvailemalla Wileyn seksiaktia kummankin tunteman 14-vuotiaan tytön kanssa, jota kuulemma grime-jamppa Tinchy Strider ”pakotettiin” katsomaan.

Wiley luonnollisesti kiisti koko monen tweetin mittaisen selostuksen ja myös Tinchy kielsi mitään tällaista tapahtuneen.

Tämä ilmeisesti sai Dizzeen suunniltaan, sillä NME raportoi miehen twiitanneen kaiken huipennukseksi selväsanaisen tappouhkauksen, joka kuitenkin poistettiin varsin nopeasti:

”Wiley sun mielestä trollaus on hauskaa mutta eräänä päivänä sä vielä työnnät mut liian pitkälle ja sitten tapan sut. Toivottavasti jatkat nauramista”

Sanasodan faktojen todenperäisyydestä on mahdoton sanoa yhtään mitään, mutta kaikki voimme varmaankin olla samaa mieltä siitä, että loanheitto Twitterissä on huonoin mahdollinen tapa käsitellä minkäänlaista polemiikkia.