Don Johnson Big Band julkaisee debyyttinsä vinyylinä – myös uusi albumi tulossa

DJBB julkaisee uuden levyn.

01.04.2020

Don Johnson Big Band julkaisee debyttialbuminsa Support de Microphones uudelleen vinyylinä.

Vinyylipainoksen julkaisee Svart Records. Juhlavinyylipainos ilmestyy 5. kesäkuuta, ja se on tästä päivästä lähtien ennakkomyynnissä Svart Recordsin verkkosivuilla täällä.

Yhtye julkaisee syksyllä myös uuden albumin. Digital Physical on jatko-osa syksyllä 2018 ilmestyneelle Physical Digital -albumille.

Don Johnson Big Band julkaisee Digital Physical -albumin omakustanteena yhtyeen omalla Beat Back -levymerkillä. Digijakelusta vastaa edelleen Sony Music Finland.

Support de Microphones on yksi Suomen kaikkien aikojen myydyimmistä omakustannelevyistä.  Yhtyeen kosketinsoittaja Johannes Laiho kertoo tiedotteessa, miksi DJBB ei lähetellyt aikoinaan demoja levy-yhtiöihin:

”20 vuotta sitten emme tienneet mihin levy-yhtiötä tarvitaan, eivätkä majorit Suomessa julkaisseet meidän näkökulmastamme kiinnostavaa musiikkia. Siksi Support de Microphones näki päivänvalon omakustanteena. Nyt ympyrä on tavallaan sulkeutunut: olemme tutkineet asiaa 20 vuotta emmekä edelleenkään tiedä vastausta.”

Support de Microphonesin ja Don Johnson Big Bandin 20-vuotisjuhlia on tarkoitus viettää syksyllä Helsingissä järjestettävässä konsertissa, jonka tarkemmat tiedot julkistetaan myöhemmin keväällä.

Samalla Don Johnson Big Band julkaisi tulevan albuminsa ensimmäisen singlen. Uuden biisin nimi on Girl/Boy ja sillä vierailee suomalais-ranskalainen popduo Eva + Manu.

Kuuntele Girl/Boy alta.

Lisää luettavaa