Doomsday Vogue Ball -tapahtuma ensimmäistä kertaa Ääniwallissa – tästä on kyse

Ääniwallissa vogue-tapahtuma.

Vogue Ball -tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa Ääniwallissa Room 1+1 -tilassa ensi viikonloppuna lauantaina 18. päivä tammikuuta.

Illan aikana kisataan kaikille avoimissa voguingia, muotia ja kauneutta painottavissa vogue fem-, runway- ja body-kategorioissa. Kansainvälisinä vahvistuksina nähdään dj Loffe Ninja (Iconic House Of Ninja/ Elite Beats) Ruotsista, illan juontaa Father Typhoon Prodigy Hollanista sekä tuomaristossa nähdään legendaarinen Diva Miyake Mugler Lontoosta.

Kotimaisina vahvistuksina nähdään DJ Esgrove (Iconic House Of Ninja), Joonas Ninja sekä Amanda 007.

Tapahtuman on tuottanut Roza Ahmad aka Princess Coco Ninja, joka on järjestänyt lukuisia tanssitapahtumia viimeisen parin vuoden aikana, ja työskentelee myös dj:nä ja valokuvaajana.

Voguing/Vogue on New Yorkin poc-/queeryhteisössä syntynyt ja kehittynyt liikettä ja muotia yhdistelevä itseilmaisun muoto. Se on saanut nimensä mukaisesti vaikutteita muotilehti Voguesta sekä eri tanssilajeista ja akrobatiasta. Ennen kaikkea se on toiminut ja toimii edelleen eri sukupuoli- ja seksuaali-identiteettien alustana ja turvallisena tilana, erityisesti afroamerikkalaisessa ja latinojen queeryhteisössä.

Liput tapahtumaan maksavat 12 euroa. Lippuja voit ostaa täältä.