Drake teki taas Billboard-historiaa – rikkoi The Beatlesin 55 vuoden takaisen ennätyksen

Artistilla on nyt kolmekymmentä top-5 -singleä Billboard Hot 100 -listalla.

17.08.2022

Räppäri-laulaja Aubrey Drake Graham eli Drake on rikkonut The Beatlesin 55 vuotta vanhan ennätyksen suurimmasta määrästä top-5 hittejä Billboardin Hot 100 -singlelistalla.

Ennätys siirtyi artistin haltuun tämän ja DJ Khaledin kollaboraatiokappale Staying Aliven ansiosta. The Beatlesilla oli 29 hittisingleä, Drakellä on nyt 30.

Laulaja rikkoi samalla toisenkin ennätyksen. Drakellä on peräti sata top-20 hittiä singlelistalla, minkä on enemmän kuin yhdelläkään toisella artistilla Hot 100 -listan 64-vuotisessa historiassa.

Artisti on rikkonut Billboard-ennätyksiä useita kertoja aiemminkin. Hänellä on ollut muun muassa seitsemän top-10 singleä yhtä aikaa, enemmän top-10 hittejä kuin Michael Jacksonillä, ja enemmän top-20- ja top-40- hittejä kuin Elviksellä. Lisäksi Drake nousi uudella Honestly, Nevermind -levyllään kesäkuussa sekä single- että albumilistan ykköseksi.

Artisti juhlisti ennätystä tuttuun tyyliinsä jakamalla Instagram-tarinoissaan kuvan katetusta pöydästä ja lautasesta, johon on kirjoitettu teksti ”taas yksi syy juhlia”.

Lisää luettavaa