Dua Lipa listaykköseksi – Eevil Stöö kirii kärjen tuntumaan

Laulaja on vuoden kolmas ulkomainen kärkipaikalla.

06.04.2020

Dua Lipa on Future Nostalgia -levyllään Suomen virallisen albumilistan ykkönen tällä viikolla. 24-vuotias britti on kolmas ulkomainen artisti, joka on noussut listaykköseksi Suomessa tänä vuonna. Aiemmat ovat Eminem ja Five Finger Death Punch.

Viime viikon ykkönen, duon Ida Paul & Kalle Lindroth albumi Vuonna nolla tippuu kolmoseksi, The Weeknd jatkaa kakkosena.

Neljäntenä listalla on melkoisen nousut sijalta 47 tehnyt Eevil Stöö. Tämä selittyy sillä, että 6lack Album on julkaistu nyt myös fyysisenä, ja levy onkin fyysisen albumilistan ykkösenä. Myös Maustetyttöjen nousu sijalta 35 sijalle 18 on mainitsemisen arvoinen. Tähän syynä lienee Ylen Kaikki kotona live -ohjelmassa esiintyminen.

Viidentenä on viikon toinen uutuuslevy: Pearl Jamin Gigaton. Muut uutuudet ovat Nicumon Inertia (13. sija), 5 Seconds of Summerin Calm (23.) ja Pesson Mikset sä oo niinku kaikki muut (36.).

Singlelistalla kärkeä pitää edelleen The Weeknd kappaleellaan Blinding Lights ja kakkosena viime viikon tapaan Behm singlellään Tivolit.

Pyhimyksen Parempi yksin on kolmantena. Seuraava uutuussingle löytyy sijalta 15 ja on Dua Lipan Break My Heart. Dua Lipalta on listalla myös kaksi muuta biisiä: Physical (8.) ja Don’t Start Now (14.).

Lisää luettavaa