Eagles-legenda perui keikkansa – Oli joutumassa republikaanien tapahtumaan hyväntekeväisyyden varjolla

Eaglesin legendaarinen kitaristi-laulaja Joe Walsh päätyi peruuttamaan kiertueelleen merkityn konsertin yllättävästä syystä. Kun keikka oli jo buukattu ja paperit allekirjoitettu, Walsh huomasi, että hän oli päätymässä esiintymään Yhdysvaltain republikaanisen puolueen puoluekokoukseen.

”Olin ymmärtänyt, että soittaisin maanantaina 17. heinäkuuta Clevelandissa konsertin osana sitoutumatonta tapahtumaa, joka tukee Yhdysvaltain veteraanien perheitä”, Walsh kommentoi Rolling Stonen mukaan. ”Tänään sain tietää, että tapahtuma onkin itseasiassa republikaanien puoluekokouksen avajaistilaisuus.”

Republikaanien puoluekokous (Republican National Convention) järjestetään Clevelandissa 18.-21. heinäkuuta, ja siellä nimitetään puolueen virallinen presidenttiehdokas. Walsh perui esiintymisensä tapahtumassa saatuaan tietää sen todellisesta luonteesta.

”Olen erittäin huolissani rehottavasta vihasta, pelonlietsonnasta ja kiusaamisesta, jota republikaanien nykyiset kampanjat tuottavat”, Walsh kommentoi. ”En voi hyvällä omalla tunnolla tukea republikaanista puoluetta millään tavalla.”

Joe Walsh keikkailee tänä vuonna muun muassa One Hell of a Night -kiertueella 1970-luvun supergroupin Bad Companyn kanssa.

Lisää luettavaa