Ed Sheeran peruu toisen keikkansa Olympiastadionilla – syynä ”yllättävät ja pakottavat esteet”

Ed Sheeran jättää sunnuntain keikan välistä.

14.07.2022

Brittitähti Ed Sheeranin oli tarkoitus esiintyä Helsingin Olympiastadionilla 20. ja 21. elokuuta, mutta jälkimmäinen eli 21. päivän konsertti perutaan.

Lippuja konserttiin myynyt Lippu.fi kertoo sivuillaan tämän johtuvan ”yllättävistä ja pakottavista esteistä”. Sivulla kerrotaan asiasta ja jatkosta muun muassa näin:

”Lauantaille 20.8.2022 vahvistunut konsertti toteutuu alkuperäisen suunnitelman mukaisesti, ja tarjoamme sunnuntaille liput ostaneille asiakkaille mahdollisuuden hankkia liput lauantain konserttiin. Pahoittelemme asiasta aiheutuvaa vaivaa ja mielipahaa.”

Edelleen järjestettävään lauantain konserttiin on luvassa erä uusia lippuja, jotka tulevat myyntiin 4. elokuuta kello 9.00, sivulla todetaan:

”Lauantaina 20. elokuuta toteutuvaan konserttiin saadaan vapautettua hyvin rajoitettu määrä lippuja, jotka ovat saatavissa ainoastaan sunnuntain konserttiin liput ostaneille asiakkaille. Liput tulevat myyntiin torstaina 4. elokuuta klo 9.00 ja ovat saatavilla niin kauan kuin niitä riittää. Konsertin ainoa virallinen lipunmyyjä Lippu.fi toimittaa kaikille sunnuntain liput ostaneille asiakkaille eksklusiivisen linkin, jonka kautta liput on mahdollista ostaa torstaista 4. elokuuta klo 9.00 alkaen.”

Peruutuksesta ja rahanpalautuksista kiinnostuneiden kannattaa suunnata lippukaupan sivuille, jossa lisätietoa asiasta.

Sheeranin kiertue jatkuu Suomen jälkeen Puolassa 25. elokuuta.

Lisää luettavaa