Ed Sheeranin jättiyllätys: yhteisbiisi Ellinooran kanssa

Ensikuuntelu sitten torilla?

28.04.2022

Ed Sheeran ilmoitti aiemmin tänään Instagram-storyssaan, että hän tulee julkaisemaan joitakin uusia versioita 2Step-kappaleestaan yhdessä eri kansainvälisten artistien kanssa.

Nyt on paljastunut, että yksi näistä artisteista on Ellinoora. Ellinoora laulaa kappaleella suomeksi ja englanniksi.

Hänen ja Sheeranin yhteisbiisi julkaistaan keskiviikkona 4.5. Tätä ennen on luvassa Sheeranin yhteistyö ukrainalaisen Antytila-yhtyeen kanssa.

Ellinoora paljastaa tiedotteella kirjoittaneensa oman suomenkielisen osuutensa jo joulukuussa, jonka jälkeen kappaletta on työstetty Suomen ja Brittien välillä. Laulaja on tottakai todella innoissaan:

”Paljon ihmeellisiä asioita on mun matkani varrella ehtinyt tapahtua, mut tää on ihan poikkeuksellisen hieno juttu. Ed Sheeran on yksi maailman parhaista biisinkirjoittajista ja suuri tähti, mutta myös kohdatessamme humaani ja mukava ihminen. On iso kunnia olla mukana tällaisessa kollaboraatiossa.”

2step-kappale löytyy alunperin Sheeranin viime vuonna julkaistulta =-albumilta. Laulaja lähtee tänä vuonna kiertueelle, joka kattaa myös aiemmat ”mathematics”-sarjan albumit. + – = ÷ x Tour -niminen kiertue kaartaa myös Suomeen, kun britti esiintyy Olympiastadionilla 20. ja 21. elokuuta.

Katso alta laulajan viikko sitten julkaistu musiikkivideo, jolla vierailee Lil Baby.

Lisää luettavaa