Ed Sheeranin Suomen-konserttien aikataulut selvillä

Tärkeää infoa Sheeranin keikalle meneville.

14.06.2019

Ed Sheeran esiintyy Malmin lentokentällä tiistaina 23. heinäkuuta ja keskiviikkona 24. heinäkuuta. Ensimmäiseen konserttiin on vielä lippuja jäljellä, toiseen on saapumassa 60 000 katsojaa ja se on loppuunmyyty.

Konsertin aikataulut ja muut tapahtumainfot on nyt julkaistu. Tiedote kopioituna alle:

SAAVU AJOISSA
Tapahtuman järjestäjät painottavat aikaisen saapumisen tärkeyttä. Suositusaika saapua konserttipaikalle on viimeistään klo 18.00. Ennätyksellisen yleisömäärän vuoksi porteille on odotettavissa jonoja molempina konserttipäivinä.

KÄYTÄ JULKISTA LIIKENNETTÄ
VR:n lähiliikenteen junat ovat paras tapa saapua Malmin lentokentälle ja poistua paikalta konsertin jälkeen. Malmin ja Tapanilan asemilta on noin 2km eli 15 minuutin kävelymatka konserttipaikalle. Raideliikenteeseen on luvassa lisäkalustoa sekä lisävuoroja aina aamuyöhön asti.

Malmin lentokentän lähialueen tieverkosto tulee ruuhkautumaan ja teitä suljetaan ajoliikenteeltä. Omalla autolla pääsee konserttialueen lähistölle ainoastaan ostamalla parkkiliput ennakkoon. Saatto- ja noutokyydit tulee sopia riittävän kauas tapahtuma-alueesta.

AIKATAULUT
16.00 Tapahtuma-alueen portit avataan
18.45 James Bay (UK)
19.45 Zara Larsson (SWE)
21.00 Ed Sheeranin esiintyminen alkaa
22.45 Ed Sheeranin esiintymisen arvioitu loppumisaika
00.00 Tapahtuma-alue suljetaan

KONSERTTIALUE & PALVELUT
Koko konserttialue on seisomakatsomoa. Lavan eteen rajataan alue, jonne pääsee saapumisjärjestyksessä 4000 ensimmäistä konserttivierasta.
Malmin lentokenttä muuttuu kansainvälisen tason konserttiareenaksi, josta löytyy suuren esiintymislavan lisäksi paljon muitakin palveluita fanituotemyynnistä baareihin ja pop up -ravintoloista vesipisteisiin.

MALMIN LUONTO
Malmin lentokentällä asuu, pesii ja oleskelee paljon erilaisia eläimiä, perhosia, hyönteisiä ja lintuja, joista osa on uhanalaisia. Konserttialue rakennetaan ja tapahtuma järjestetään siten, etteivät tärkeät luontoarvot vaarannu ja eliöstö häiriinny. Suurin osa konserttialueesta on asfaltoitujen kiitoteiden päällä. Konsertin järjestäjät ja Ed Sheeranin artistiorganisaatio toivovat, että yleisö liikkuu vain merkityillä kulkureiteillä, välttää roskaamista ja noudattaa järjestyksenvalvojien ohjeita.

KONSERTIN PÄÄTYTTYÄ
Tapahtumayleisön poistuessa on luvassa ruuhkia katuverkostossa sekä jonoja juna-asemilla. Konsertin järjestäjät muistuttavat liikkumaan rauhallisesti sekä varaamaan poistumiseen riittävästi aikaa. Joukkoliikenteessä on lisäkalustoa ja ylimääräisiä vuoroja juna-, bussi-, ja metroliikenteessä.

Tapahtuma-alueen kartta, klikkaa suuremmaksi:

Lisää luettavaa