Eddie Murphysta komisario Jacques Clouseau uuteen Pink Panther -elokuvaan

Tässäpä erikoinen idea.

18.05.2023

Uusi Pink Panther (eli suomalaisittain toki Vaaleanpunainen pantteri) -elokuva on tekeillä, ja pääosassa komisario Jacques Clouseaun rooliin kosiskellaan Eddie Murphya.

Hollywood Reporter kertoo, että elokuvan ohjaa Jeff Fowler, joka on parhaiten tunnettu videopelifilmatisointi Sonic the Hedgehogin ohjaajana. Ennakkotietojen mukaan uusi leffa sekoittelisi klassisia, Peter Sellersin tähdittämiä komedialeffoja ja kaikille tuttua sarjakuvahahmoa. Vaaleanpunainen pantteri herätetään leffassa henkiin CGI-animaatioiden avulla valkokankaalle. Alkuperäisissä elokuvissahan vaaleanpunainen pantteri oli jalokivi.

Vaaleanpunainen pantteri -piirroshahmo seikkaili alkuperäisen elokuvien alkuteksteissä. Siitä tuli niin suosittu, että se sai oman animaatiosarjan. Pink Panther -leffasarja heräteltiin myöhemmin uudelleen henkiin, ja Clouseaun roolissa nähtiin tuolloin Steve Martin.

Elokuva on vasta suunnitteluasteella, ja mitään varmuutta ei vielä ole oikein minkään suhteen. Leffassa Murphyn olisi tarkoitus seikkailla buddy cop -leffojen tyyliin Vaaleanpunainen pantteri rinnallaan. Mielenkiintoisen sekopäiseltä kuulostaa!

 

 

Lisää luettavaa