Eduskuntaan pyrkivä suomiräppäri sai kannatusta hyvin erikoisesta osoitteesta

Kymppilinjan spora mainosti Heikki Kuulaa, jonka äänestysnumero on 10.

Teflon Brothersin ja toki myös sooloilun kautta tunnettu Heikki Kuula on pyrkimässä eduskuntaan. Heikki Kuula on Vasemmiston riveissä ja hänen äänestysnumeronsa on 10.

Helsingissä liikennöi raitiovaunut ja yksi linjoista on numero 10. Nyt ”kymppispora” on kuvattu jollakin pysäkeistä. Joku on päättänyt kantaa oman kortensa kekoon ja vaihtanut raitiovaunun edessä olevaan näyttöön tekstin: ”Feidaa Fuula / Valitse Kuula”.

Teko on vähintäänkin nokkela. Raitiovaunu vaikuttaisi olevan taukopaikalla, joten ympäri Helsinkiä kyseisen tekstin kanssa ei ole kuljettu. Kuva siitä on kuitenkin ikuistettu ja Kuula on saanut kuvan haltuunsa. Räppäri ja taiteen maisteri, mahdollisesti tuleva kansanedustaja postasi kuvan omaan Instagramiinsa kuvatekstillä ”Stadin sporakuskitkin tietää ketä äänestää!”

Kuvasta ei käy ilmi, milloin se on alunperin otettu, tai kuka kuskeista on asialla. Joka tapauksessa Kuula osaa arvostaa tekoa, eikä sen nokkeluutta käy kiistäminen, on Kuulan poliittisista näkökannoista kanssa sitten mitä mieltä tahansa.

Katso kuva alta ja kuuntele sen alta Kuulan uusin biisi Paska osuu tuulettimeen.