Egotripin hiteille uutta ilmettä – bändi yhdisti voimansa sinfoniaorkesterin kanssa

Uutta Egotrippiä, melkein!

Atte Malaska

Egotripiltä ilmestyi uusi levy, Aina matkalla jonnekin. Varsinaisesti biisilista ei näytä kovinkaan uudelta ja ei se sitä olekaan. Sovitukset on, sillä levy on tehty yhdessä Turun filharmonisen orkesterin kanssa.

Yhtyeen vanhat ja tarkkaan valikoidut kappaleet on sovitettu uusiksi TFO:lle ominaiseen muotoon ja sen tuotannosta vastaa Leri Leskinen ja Risto Niinikoski.

Kappaleita albumilla on 13, ne ovat suurelle yleisölle tuttuja biisejä yhtyeen diskografiasta. Mukana on kappaleita kuten Unihiekkaa, Sininen ja Asfaltin pinta.

Idea levystä syntyi, kun bändi juhlisti 25-vuotissyntymäpäiviään kahdeksalla loppuunmyydyllä yhteiskonsertilla eri sinfoniaorkestereiden kanssa syksyllä 2018 ja keväällä 2019. Yhtyeen edellinen albumi, 10, julkaistiin 2017.

Keikkoja on luvassa lisää, joten tsekkaa biisilista, albumisampleri ja kiertuepäivät alta. Koko levy löytyy suoratoistopalveluista.

1. Vieläkö mut voi pelastaa? 2. Valssi 3. Asfaltin pinta 4. Mestaripiirros 5. Vuosi nolla 6. Matkustaja 7. Varovasti nyt 8. Sininen 9. Kuka vain käy 10. Hyvästi naiset 11. Mustat varjot 12. Unihiekkaa 13. Nämä ajat eivät ole meitä varten

Helsinki, Musiikkitalo 10.10. klo 19.00 LOPPUUNMYYTY

Helsinki, Musiikkitalo 10.10. klo 21:30
Egotrippi ja Turun filharmoninen orkesteri

Jyväskylä, Paviljonki 22.10.
Egotrippi ja Jyväskylä Sinfonia

Tampere, Tampere-talo 24.10.
Egotrippi ja Turun filharmoninen orkesteri