”Ehkä mun uran siistein ja hauskin operaatio” – Samu Haber lähtee Raketilla aurinkoon

Uutta musaa Haberilta.

08.07.2023

Nykyään suomenkielistä musiikkia tekevän Samu Haberin uusi single Raketilla aurinkoon on laulaja-lauluntekijän toinen sinkku syksyllä 2022 ilmestyneen Pelastetaan maailma -debyyttisooloalbumin jälkeen. Yhdessä Joonas Angerian ja Ida Paulin kanssa tehty kappale muistuttaa nauttimaan vapaasti asioista jotka tekevät onnelliseksi. Biisin tuotanto on Haberin ja Angerian käsialaa.

Singlen seuraksi julkaistaan Sam Faragen ohjaama ”spektaakkelimainen musiikkivideo” heinäkuun lopussa.

”Ehkä mun uran siistein ja hauskin operaatio. Mä katsoin keväällä Kirjolla-sarjaa ja hurmaannuin siitä miten osallistujat ja etenkin Topi eli elämäänsä hullun isolla rakkaudella ja painoi menemään isolla liekillä. Juoksi ja hyppi tunturin huipulla ja huusi innostustaan sydämensä pohjasta. Elämä on valtava lahja ja me saadaan innostua juuri niistä jutuista mistä aidosti innostutaan ja se saa myös näkyä”, Haber taustoittaa projektia.

”Jo kirjoittaessa biisiä tiesin, että mun olisi pakko rakentaa oikea raketti ja tehdä kunnon elokuvallinen musavideo, josta tuli lopulta mun uran ylivoimaisesti upein. Mulla on muuten nykyään oma avaruusraketti.”

Haber kiertää parhaillaan Suomen festareita. Pelastetaan maailma -kiertue huipentuu 9. syyskuuta Helsingin Vanhalle Ylioppilastalolle, minkä jälkeen artisti jää keikkatauolle.

Uusi single soimaan alta.

 

Lisää luettavaa