Ei vittu kytät – kuullaanko kulttihitti huomenna erikoisklubilla Laajasalossa?

Leksy-klubi tulee taas!

08.02.2024

Helsingissä vietettävä Leksy-Klubi on julkistanut kevätkauden ohjelmistoaan. Laajasalon Ylistalolla nähdään elektroa, nuoria rokkikukkoja, instrumentaalimusiikkia ja jazzia.

Kausi lähtee käyntiin huomenna 9. päivä helmikuuta käyntiin elektrolla, kun klubilla esiintyy Ya Tosiba, jonka muodostavat skweee-legenda Mesak ja azerbaidzanilainen kansanmusiikko Zuzu Zakaria. Säännöllisesti Euroopassa keikkaileva Ya Tosiba esiintyy tällä kertaa kotisaarellaan Laajasalossa. Toisena esiintyjänä on O Samuli A, jonka suuri yleisö tietää (tai luultavasti ei tiedä) Ei vittu kytät -kulttihitistä.

Maaliskuun 8. päivä klubilla esiintyy nuori rockyhtye Punainen Planeetta sekä jo hieman varttuneempi indiemuusikko A.Takalo. 12. päivä huhtikuuta nähdään esiintymässä Oiro Pena sekä Konsta Kusti & Faarao. Jälkimmäinen joka on Pekka ”Faarao” Pirttikankaan, Konsta Eskelisen ja Kusti Vuorisen muodostama trio. Orkesterin musiikissa kuuluvat vaikutteet suomalaisesta kansanmusiikista, etelä-Amerikan lämmöstä, etiopialaisesta groovesta ja monista maailman eri kolkista, kuulostaen lopulta kuitenkin perin härmäläiseltä.

Yhteisöllinen lähiöklubi on löytänyt yleisönsä, suurin osa aikaisemmista tapahtumista on myyty loppuun. Tila on intiimi ja lippuja on rajoitettu määrä. Ylistalo sijaitsee osoitteessa Yliskylän puistokatu 3. Liput maksavat 10€/ilta.

9.2. Ya Tosiba & O Samuli A
8.3. Punainen Planeetta & A. Takalo
12.4. Oiro Pena & Konsta, Kusti ja Faarao

Lisää luettavaa