Eini julkaisee pian uuden albumin – viimeinen single on ”voimaannuttava tarina siitä, kuinka tärkeää on kuunnella itseään ja mitä elämältään haluaa”

Einin viidestoista albumi ilmestyy huhtikuussa.

05.02.2023

Discokuningatar Eini on julkaissut viimeisen näytekappaleen huhtikuussa ilmestyvältä Pimeän jälkeen -albumiltaan. Tuleva levy on laulajan viidestoista sooloalbumi.

Uusi single Syntynyt uudelleen on ”voimaannuttava tarina siitä, kuinka tärkeää on kuunnella itseään ja mitä elämältään haluaa”.

”Joskus ihmisillä on tapana sanella kuinka toisen tulisi elää ja olla. Mutta kun uskaltaa päästää näistä kahleista irti ja heittäytyä tunteiden vietäväksi, lopputulos voi yllättää. Syntynyt uudelleen on energinen ja valoisa biisi, joka saa kyllä kuulijan hymyn huulille”, Eini kertoo.

Einin tulevalta albumilta on julkaistu ennestään singlet Pimeän jälkeen, En itse sun perään ja Älä pelkää mua. Levyn tuotannosta vastaa juuri kahdella Emmalla palkittu Jonas Olsson.

”Pimeän jälkeen -albumin kappaleet esittelevät Einin siellä, missä hän on kuin kotonaan. Pimeän yökerhon tanssilattialla, strobovalojen välkkeessä ja discopallon loisteessa tarjoamassa ihmisille ihanaa pakomatkaa arjesta ja sen haasteista”, tiedotteessa kuvaillaan.

Kuuntele uusi kappale alta.

Lisää luettavaa