Ekoja esiintymisiä ja kokeneempia suunsoittajia – Mimmit räppää taas

Seitsemäs Mimmit räppää tapahtuma järjestetään lauantaina.

Mimmit räppää -tapahtuma kokoaa parikymmentä räppäriä saman katon alle jo seitsemättä kertaa. Katsaus nouseviin kykyihin ja kokeneempiin kettuihin suoritetaan Suvilahti TBA:ssa Helsingissä lauantaina 7. maaliskuuta.

Tapahtumia järjestävä Jessica Jonsson-Palmroth kertoo jännittäneensä jälleen, löytyykö iltaan tarpeeksi uusia artisteja. Ja löytyihän niitä!

”Tällä kertaa on taas monta ihan uutta nimeä mukana. Sen takia olen edelleen joka kerta fiiliksissä, kun demoja alkaa tippua”, Jonsson-Palmroth kommentoi.

Mimmit räppää -tapahtumiin etsitään esiintyjiä lähetettyjä demoja kuuntelemalla. Lauantain esiintyjälista on toki jo suljettu, mutta seuraavalla kerralla rohkeasti näytettä lähettelemään. Jonsson-Palmroth kertoo korvansa olevan sen verran harjaantunut, ettei ole väliä onko demo ammattimaisesti miksattu ja masteroitu vai ”luuriin räpättyä räkää”.

”Kuulen kyllä onko sitä potentiaalia siellä!”

Tapahtuman kaikki esiintyjät löytyvät Facebook-sivulta, mutta tässä muutama tärppi tapahtuman järjestäjän suusta.

Bomstikidi
”Bomstikidi on minun ’uusi oikea käteni’. Hän lähti tänä vuonna mukaani tekemään tätä Mimmit räppää -juttua ja tulee olemaan resident artist näissä tapahtumissa. Meillä on yhteistä historiaa vuodesta 2016, hän oli esiintymässä ensimmäisessä Mimmit räppää -tapahtumassa ja on ollut vahvasti messisä siitä lähtien. Bomstikidi on räp ihan just sen kaikessa merkityksessä.”

Paha Matami
”Jos diggaa vähän rajummasta ja darkimmasta materiaalista, kannattaa tsekata Paha Matami. Vahvat Itä-Helsinki-vibat, katu puhuu.”

Penni
”Vähän erilaista, ei niin perusräppiä, joka uppoaa popimpaan fiilikseen ja on erittäin freshiä.”

Rehtori
”Rehtorin livemeininki on älytöntä. Täynnä energiaa, niin artisti kuin sen materiaalikin. Vahva suositus!”

Zombie Clit
”Tämä lähteekin sitten jo horrorin puolelle. Tätä genreä olen odotellut ja odotan lisää.”

Tuuliviiri
”Tuuliviiri on tosi jees. Freshiä ja hyvää äänenkäyttöä ja hyvän mielen materiaalia. Lauantaina häneltä nähdään eka live-esiintyminen ikinä!”

Ellen
”Ellen ei ole tänä lauantaina lineupissa, mutta sen vuoksi kahdeksas Mimmit räppää järjestetään pian: tämä mimmi pitää tuoda parrasvaloihin. Koko skene on odottanut tämäntyylistä artistia.”

Ja tässä vielä valikoituja biisinäytteitä: