”Elatusapua maksamatta 2,3 miljoonaa dollaria” – läpimurron kynnyksellä olevan artistin pr-tempaus on ovelimmasta päästä

Youtube

Oletko nähnyt Mikey Mikea tai kuullut? Mikey Mike julkaisi 28. helmikuuta Doin’ Me -kappaleen ja nyt sen promokampanja on käynnistyt kunnolla ja kyseessä ei ole todellakaan mikä tahansa kampanja.

Ilmeisesti eri puolille Yhdysvaltoja on levitetty julisteita joissa kysellään kyseisen miehen perään. Tämän julisteen mukaan hänellä on elatusapuja maksamatta 2,3 miljoonan dollarin edestä. Eli sellainen summa, joka on helppo säästää kasaan viikossa, mikäli sattuu olemaan miljardööri. Kuvan julisteesta näet alta.

Mikey Miken tapauksessa on kyse kuitenkin promokampanjasta ja julisteessa nähtävä osoite www.findmikeymike.com vie verkkosivulle, joka on otsikoitu lyhenteellä M.A.M.M. Lyhenne tulee sanoista Moms after Mikey Mike, eli äidit Mikey Miken perässä. Samaisella sivustolla on myös video, jossa Mikey Mikea etsivät äidit puhuvat. Sivulla vierraillessa kuulee Doin’ Me -kappaleesta pienen pätkän. Sivustolla voi myös lähettää viestiä, että missä on kyseisen henkilön nähnyt.

Biisillä on kaikki ainekset suureen läpimurtoon. Varsinkin nyt kun pr-tempaukset ovat tätä luokkaa. Tsekkaa radiojuontaja Ebro Dardenin Instagram-postaus alta, jossa kyseisen julisteen näkee. Sen alta voit kuunnella biisin.

Damn Mikey Mike pull out game really is trash…sheesh! #MAMM

Henkilön Ebro Darden (@oldmanebro) jakama julkaisu