Elektronisen ja maailmanmusiikin pioneereihin lukeutuva Deep Forest saapuu Suomeen

Sweet Lullaby kaikuu Savoyssa.

26.02.2024

Elektronisen ja maailmanmusiikin pioneereihin lukeutuva Deep Forest saapuu Helsingin Savoy-teatteriin 23.4.2024.

Deep Forest nousi maailmanmaineeseen kappaleellaan Sweet Lullaby perustamisvuonnaan 1992. Ensimmäinen albumi oli menestys ja keräsi kultaa, platinaa ja tuplaplatinaa muun muassa Australiassa, Saksassa, Japanissa ja Yhdysvalloissa. Reilun 30 vuoden aikana yhtye on julkaissut lukuisia menestyksekkäitä levyjä, joita on myyty maailmanlaajuisesti yli 10 miljoonaa kappaletta.

Deep Forestin musiikki on sekoitus elektronista, etnistä, jazzahtavaa ja klassista musiikkia. Yhtyeen pieteetillä hiotut sävellykset ovat saaneet vaikutteita eri maiden kansanmusiikkityyleistä Brasiliaa, Intiaa ja Afrikan maita myöten.

Yhtyeen säveltäjä ja tuottaja Eric Mouquet on esiintynyt ympäri maailmaa ja tehnyt yhteistyötä huippumuusikoiden kanssa. Heitä ovat muun muassa Josh Groban, Herbie Hancock, Peter Gabriel, Joe Zawinul, Lokua Kanza, Gaudi ja Rahul Sharma. Keikan aikana Savoyn yleisö kuulee sekä tuttuja kappaleita vuosien varrelta että lokakuussa 2023 ilmestyneen Burning-albumin sävellyksiä.

Keikkatiedot videon alla.

Deep Forest – Eric Mouquet (FR) + Special Guest Alune Wade (bass & vocal) Savoy-teatterissa 23.4.2024. Liput myynnissä Lippupisteessä.

Lisää luettavaa