Ellinoora miettii maailmanloppua – kuuntele uusi single!

Dinosauruksii on ensimmäinen single artistin kolmannelta albumilta.

Ellinoora julkaisi ensimmäisen singlen tulevalta albumiltaan. Dinosauruksii-kappale on artistin mukaan tarina sokeasta uskosta, ihmeistä ja ulkopuolisuudesta.

”Yhtäkkiä mun edellisestä julkaisusta on kulunut vuosi ja maailma on sen jälkeen kääntynyt ylösalaisin. Kun missään ei oo mitään järkeä, pitää omia ajatuksia, tunnetiloja ja pelkoja selventää kirjoittamalla. Kappaleessa mietitään maailmanloppua, dinosauruksia ja ajankulkua. Siinä on haikeutta, yltiöromanttisuutta, äärioptimismia ja realistista pessimismiä. Samoja piirteitä mitä mussa itsessäkin on”, Ellinoora kertoo.

Etenkin biisin kosketinkuviossa ja lopun köörinostatuksessa on kaikuja läheisen saarivaltion muutaman vuosikymmenen takaisesta popsoundista.

”Vietettiin viime vuonna paljon aikaa Lontoossa, kaipuu sinne kuuluu tässä biisissä. Mun kolmas levy tulee liikkumaan mielikuvitusmaailman ja todellisuuden rajapinnoilla – Dinosauruksii viitoittaa alkavaa tietä minne oon kulkemassa. Odotan niin, että pääsen jakamaan lopputuloksen yleisön kanssa!”

Kuuntele Ellinooran Dinosauruksii alta.