Eminem tarjosi demoaan kuusi kertaa, mutta sitä ei ikinä kuunneltu — ”Elämäni suurin virhe”

Fat Joe mahdollisesti haluaisi palata ajassa taaksepäin.

23.10.2019

Tiedätkö tunteen, kun olet kieltäytynyt kutsusta ja suureksi hämmästykseksi tapahtuma olisi ollut elämäsi ikumuistoisin ja olet katunut huonoa päätöstäsi seuraavan viikon ajan? Fat Joe ainakin tietää ja viikko ei todennäköisesti tähän katumiseen enää riitä.

Tarina menee yksinkertaisesti niin, että yksi maailman suosituimmista räppäreistä, Eminem, on uransa alkuvaiheessa etsinyt levy-yhtiötä. Hän on tarjonnut demoaan ympäriinsä ja yksi demon saajista on ollut Fat Joe. Fat Joe sai demon Eminemiltä peräti kuusi kertaa, mutta ei ikinä kuunnellut sitä.

Sitten Eminem julkaisi vuonna 1996 debyyttialbuminsa Infiniten Web Entertainment -levy-yhtiön kautta. Levy ei pahemmin ottanut tuulta alleen, mutta seuraavana vuonna julkaistu Slim Shady EP aiheutti jo huomattavaa pöhinää, I Don’t Give a Fuck hitin myötä. Pian Eminem vaihtoi levy-yhtiötä Aftermathiin, jonka on perustanut Dr. Dre. Kliseisesti voi sanoa, että sen jälkeen loppu on historiaa.

Jää vain kysymysmerkiksi millaiseksi Eminemin ura olisi muodostunut Fat Joen alaisuudessa. Joka tapauksessa Fat Joe kertoo Twitterissä, että teki elämänsä suurimman virheen.

Lisää luettavaa