En aina kirjoita keittokirjoja, mutta kun kirjoitan, teen niistä tyylipuhtaita black metal -messuja – Hail seitan!

Kokkikirja, joka kuuluu jokaiseen metallikotiin!

18.08.2015

Niin ne ajat muuttuvat. Siinä missä aiemmin esimerkiksi Norjan black metal -skenen kaverit puukottivat ja tappoivat toisiaan, nostetaan tänä päivänä bläkkislevyjä Pitchforkin tapaisilla hipsterisaiteilla viikon levyksi vaikka kuinka usein. Ja sitten on vielä tuleva vegaaninen black metal -kirja.

Jaa mitä. No sitä justiinsa. YouTubesta löytyy kohtalaisen hulvaton Black Metal Chef -kanava, jolla metallijäbä kokkaa vegaanisia ruokia pingiivimeikit naamallaan. Kaikki vielä tähän mennessä menisi edes jotenkin normaalin määritelmän sisään, mutta totaalinen repsähdys tulee siinä vaiheessa, kun kokki alkaa örisemään reseptiä ja ohjeitä läpi oikeaan ja aitoon bläkkistyyliin.

No, nyt kuningasidea on viety astetta pidemmälle, ja Vegan Black Metal -kirja näyttäisi olevan tuloillaan lähitulevaisuudessa. Vegan Black Metal – The Seitanic Cookbook on tällä hetkellä rahoitettavana Kickstarter-varainkeruupalvelussa, ja se on saamassa tavoitteensa kasaan käden käänteessä. Kun keräystä on 26 päivää jäljellä, on kirja kerännyt jo 30 000 dollaria 35 000 dollarin tavoitteestaan.

Sillä lailla. Vaikka kirja tuntuukin lähinnä erikoiselta vitsiltä, niin ainakin kirjan esittelyvideon perusteilla sisältö tulee olemaan ihan kunnon kamaa ja oikeita reseptejä.

Katso kirjan Kickstarter-video alta. Mikäli saatanalliset vegaaniruuat kiinnostavat, niin Kickstarter-sivulle pääset tästä.

Lisää luettavaa