Ennakkokuuntelu: ”Puutalosta unohtuneen mäen päältä ja päätyivät kylmään kerrostaloon lukkojen taa, maan alle” – Neiet ei päästä kuulijaansa helpolla

Hämärä on kansa, hämärät on silmänsä seeeeeeen.

Jos yhtyeen modostavat Dxxxa D, Risto, Pipar Sisar, Janne “Hzzzt” Hast sekä Sami Hynninen niin voi olla varma, ettei materiaali ole sieltä helpoimmasta päästä.

Sitä ei ole myöskään bändin tiedote:

”Neiet tulevat Tampereelta, puutalosta unohtuneen mäen päältä ja päätyivät kylmään kerrostaloon lukkojen taa, maan alle. Sinne missä hiipuneiden projektien hiilloksesta nousee kaksi. Kasetti on täynnä yliluonnollista, riivattua tunnelmaa, kylmien laitteiden ja tasoihin ladottujen ihmisäänien punomaa verkkoa. Ilmaisun muoto on toisaalta sattuman ja toisaalta realismin sanelemaan, mutta ei rajoittaen vaan päinvastoin – lopputuloksen autenttisuuden mahdollistaen. Onko lopulta niin että Neiet on vain kone, joka reagoi ulkopuolelta tuleviin ärsykkeisiin?”

Tämä harvinaisen epäselvä!

Se mikä on selvää on se, että Neiet julkaisee 7. heinäkuuta debyyttijulkaisunsa kasetti- ja digimuodossa Future Lunchin kautta. Rumballa on ilo ja kunnia ennakkokuuntelututtaa neitseellisille korville kyseinen tuote. On kova!

Kuuntelen neljän kappaleen levy alta.