Ennennäkemätöntä hysteriaa tiedossa – Käärijän keikka Ilosaarirockissa aiheuttaa erityisjärjestelyjä

Käärijän aiheuttaa erityisjärjestelyjä.

12.07.2023

Käärijä esiintyy Ilosaarirockissa ensi viikonloppuna.

Keikka on buukattu päälava-aluetta pienempään Tähtitelttaan. Nyt Ilosaaresta kerrotaan, että keikka aiheuttaa erityisjärjestelyjä.

”Käärijän keikka Ilosaarirockin Tähtiteltassa lauantaina 15.7. on aiheuttanut paljon keskustelua ennakkoon ja herättänyt myös huolta siitä, mahtuvatko kaikki festivaalikävijät turvallisesti telttaan katsomaan keikkaa. Käärijän esiintymislavan vaihtaminen tai keikan siirtäminen myöhemmäksi ei valitettavasti ole mahdollista, mutta Ilosaarirock on varautunut suureen yleisömäärään Tähtiteltalla usein eri toimin”, Ilosaarirockin sivuilla kerrotaan ja jatketaan:

”Tähtiteltan yleisöalue tullaan Käärijän esiintymisen ajaksi jakamaan eri lohkoihin, joita ovat ikärajavalvotun baarialueen lisäksi sallittu yleisöalue sekä sen sisään rajattu, erillinen perhekatsomo. Perhekatsomo on tarkoitettu vain lapsiperheiden käyttöön. Tähtiteltan ympäristössä työskentelee Käärijän esiintymisen aikana kymmeniä järjestyksenvalvojia, jotka ohjaavat yleisöä näihin eri lohkoihin sekä valvovat yleisön turvallisuutta koko keikan ajan.”

Katso Ilosaarirockin postaus alta.

Lisää luettavaa