Ensi yönä taivaalla on vaaleanpunainen superkuu – voit nauttia siitä Turun Vartiovuoren tähtitornista lähetettävän striimikeikan tahtiin

Sattuu ja tapahtuu kuun valossa!

26.04.2021

Telmu ry järjestää live-stream tapahtuman Vartiovuoren tähtitornista.

Ensi yönä taivaalla nähdään vaaleanpunainen superkuu. Turun Elävän Musiikin Yhdistyksen järjestää illalla livestriimin Vartiovuoren tähtitornista. Illan aikana nähdään kolme artistia eli Arppa, Markus Perttula ja Nghtrdio. Tapahtuman visuaalit tuottaa paikallinen tapahtuma-, tila- ja valotaideryhmä Åbo Lit.

Tapahtumaa pääsee seuraamaan Youtubesta tänä iltana klo 21.00 alkaen. Tapahtuma on ilmainen, mutta jos haluat vapaaehtoisesti tukea artisteja, lisätietoa sen suhteen löydät täältä. Tapahtuma on tehty yhteistyössä Sibelius-museon kanssa.

”Idea tapahtumaan alkoi hahmottua, kun mietimme, että superkuun ympärille voisi koittaa rakentaa jotain hienoa visuaalista. Heti perään saimme idean paikasta Vartiovuoren tähtitornissa. Koska aikaa ei ollut hukattavaksi, niin päätimme olla heti yhteyksissä sinne suuntaan. Iloksemme siellä puolelta innostuivat ideasta myös heti ja saimme tuotannon käyntiin. Saimme mukaan myös aivan käsittämättömän upeat ja tällä hetkellä ajankohtaiset artistit”, tapahtuman tuottaja Antti Yli-Halla kertoo.

Tapahtuman Facebook-sivulle pääset tästä.

Illan artisteja voit kuunnella alta.

Lisää luettavaa