Ensiesityksessä Iken ensimmäinen musiikkivideo

Puolet minusta on tehty Jonne Aaronin kanssa.

14.08.2020

Ike julkaisi Puolet minusta -singlen ja musiikkivideon, joka saa ensiesityksensä nyt Rumban sivuilla. Puolet minusta on herkkä ja kaihoisa r&b-erobiisi, jossa akustinen kitarakin soi.

”Klassinen sanonta: You never realize what you have until it’s gone. Puolet minusta kertoo juuri tästä tilanteesta, jossa toinen osapuoli tiedostaa, ettei ole antanut rakkaalleen kaikkea itsestään ja tästä johtuen myös menettää hänet. Ymmärrys johtaa siihen, että toinen on valmis tekemään mitä vaan korjatakseen tilanteen, jotta saisi toisen mahdollisuuden”, Ike kertoo.

Biisin on tuottanut Skywalk, jonka kanssa Ike on tehnyt aikaisemmatkin kappaleensa. Ike on kirjoittanut kappaleen yhteistyössä Jonne Aaronin kanssa.

”En osannut ollenkaan kuvitella, millaista olisi tehdä musiikkia tunnetun rokkarin kanssa, kun rock on genrenä itselleni aika vieras. Jonnen kanssa oli upeaa työskennellä ja kemiat loksahtivat yhteen heti. Löysimme maagisen yhdistelmän, jossa fuusioituu monta genreä, kuten r&b, pop ja jopa häivähdys iskelmää.”

Musiikkivideon on ohjannut Santeri Rahikka. Se on ensimmäinen Iken soolokappaleelle tehty video, ja artisti kertoo olevansa ekstrainnoissaan asiasta.

”Videon tekeminen oli kyllä maailman siisteintä! Alkuperäinen idea niin sanotusti muistoista’ eli polaroid-kuvista tuli HiSauce-tuotantoyhtiöltä, jossa on nuoria tyyppejä, joiden työmoraali on korkealla. Täydensimme sitten yhdessä ajatuksiamme videosta. Yhteistyö sujui todella mallikkaasti ja suunnittelu toteutui hienosti heidän kanssaan. Kuvausten aikana iloittiin, naurettiin ja fiilisteltiin elämää ja sitä kuinka makeeta on tehdä siistejä juttuja. Saatiin meidän mielestä onnistuneesti kaapattua videolle se tunne, joka kappaleesta välittyy. Lopputulos on fresh!”

Katso Puolet minusta -musiikkivideo alta.

Lisää luettavaa