Ensisoitossa musiikkia Katri valan puiston varjoisemmalta laidalta

Sörnäinen valmistautuu debyytti-ep:nsä julkaisuun.

04.01.2022

Sörnäinen on varttuneiden soittomiesten muodostama kokoonpano, jonka musisoinnissa lainsuojaton kantri paiskaa kättä ”agentiaanisen angsti-iskelmän” (termi levy-yhtiöltä, mutta istuu kuin tuoppi käteen) kanssa. Sörnäisen ensimmäinen tuleminen ajoittui 2010-luvun puoliväliin, mutta rajoittui kuppiloiden kiertämiseen ja muutamaan Youtube-sinkkuun.

Uudessa kokoonpanossa vaikuttavat Tapio ”Papa” Wilska, Joonatan Kotila, Jukka Taskinen ja Jarno Pousi – ansiolistoja löytyy googlettamalla, jos on tarvis. Tämä Sörnäisten inkarnaatio on jo julkaissut Et tule takaisin -singlen ja nyt ensiesityksensä Rumbassa saa Keskity pahuuteen -kappale, jonka virallinen julkaisupäivä on tämän viikon perjantaina. Viimeksi mainittu biisi on yhtyeen esikois-ep:n nimikkokappale. Keskity pahuuteen -ep julkaistaan 350 kappaleen vinyylipainoksena Svartin toimesta 11. helmikuuta.

Kuuntele Keskity pahuuteen alta ja keskity, noh, olennaiseen. Jos kapakoiden kivikasvojen tarinat puhuttelevat, laita Sörnäisten Facebook-sivu seurantaan.

Lisää luettavaa