Entinen Blink-182 -mies uusien aluevaltauksien parissa – ohjaa elokuvan ufoja jahtaavista skeittaajista

06.02.2017

Entinen Blink-182 -kitaristilaulaja Tom Delonge ohjaa elokuvan San Diegolaisista kapinallisista skeittaajista, jotka tutkivat paranormaalia toimintaa ja joutuvat odottamattaan uskomattomaan seikkailuun.

DeLonge on tehnyt avaruuden muukalaisista ykkösprioriteettinsa lähivuosina – jopa siinä määrin, että hän jätti Blink-182:n toissavuonna. Tähän mennessä hän on muun muassa osallistunut kahden ufoihin ja Mayoihin liittyvän tietokirjan kirjoittamiseen ja luotsannut tosielämän X-Files -multimediaprojektia Sekret Machines.

Tuleva elokuva pohjautuu Delongen nuorille aikuisille suunnattuun sci-fi-sarjakuvatrilogiaan Strange Times, josta julkaistiin ensimmäinen osa The Ghost in the Girl viime lokakuussa.

Ohjauksen lisäksi Delonge myös tuottaa elokuvan, ja käsikirjoitti sen vakioyhteistyökumppaninsa Ben Kullin kanssa. Soundtrack on luonnollisesti ainoastaan hänen nykyistä yhtyettään Angels and Airwavesia.

Wikileaksin vuotamien sähköpostien mukaan Delonge oli ollut edellisvuonna yhteyksissä Obaman entiseen neuvonantajaan ja Hillary Clintonin kampanjapuheenjohtajaan John Podestaan mahdollisesta ufoista ja mielenhallinnasta kertovasta dokumentista.

”Kasvoin Etelä-Kaliforniassa tyytymättömänä lakia tai viittä rikkovana skeittaajana ja unelmoin jatkuvasti ympäröivästä maailmasta. Etsin pakkomielteisesti tavanomaisuudesta poikkeavia ja mielikuvituksellisia kokemuksia, mitä elämällä oon tarjottavanaan.”

Näin DeLonge valottaa inspiraation lähteitään kirjoittaa tarina rikkonaisten nuorten heimosta ja levottomasta sielusta joka sai hänet muodostamaan Blink-182:n ja janoamaan seikkailuja.

Elokuvan tuotannon on määrä alkaa syksyllä.

Lisää luettavaa