Entinen The Bad Seeds -kitaristi esittää uudella albumillaan kaimansa PJ Harveyn tuotantoa

30.04.2013

Tovi sitten Nick Caven ja Bad Seedsin taakseen jättänyt kitaristi Mick Harvey julkaisi eilen uuden FOUR (Acts of Love) -sooloalbuminsa. Levyyn liittyy toinenkin Harvey, sillä albumi sisältää coverin PJ Harveyn ennen julkaisemattomasta biisistä Glorious. Ja ei, Harveyt eivät tiettävästi ole sukua toisilleen.

Kuva: Stephen McKenzie

Australialainen Mick Harvey ei totisesti ole jäänyt nuolemaan näppejään lähdettyään Bad Seedsistä vuonna 2009. Sen jälkeen mies on ehtinyt julkaista tukun soololevyjä (tänään ilmestynyt FOUR (Acts of Love) on kuudes) sekä esimerkiksi toimia mukana tuottajana sukunimikaimansa PJ Harveyn Let England Shake -albumilla.

The Quietus nosti esille, että myös PJ Harvey on vastavuoroisesti mukana tuottajansa uutuuslevyllä: Mick nimittäin levytti PJ:n säveltämän mutta ennen julkaisemattoman Glorious-biisin.

Tuore levy sisältää kuulemma Mickin oman alkuperäismateriaalin lisäksi herran tulkintoja muiden lauluista muutamaan näytökseen jaettuna, joihin albumin nimikin viittanee. Tästä alta voit tarkistaa, miltä meininki kuulostaa:

Lisää luettavaa