Eppu Normaalin koko tuotanto soi radiossa putkeen aakkosjärjestyksessä

Afrikka, sarvikuonojen maa aloittaa Eppu-maratonin.

Kimmo Schroderuksen tekemä Eppu Normaali -veistos julkistetaan Ylöjärven kaupungintalon aukiolla keskiviikkona 29. elokuuta kello 18. Radio 957 juhlistaa merkkipäivää Eppu-maratonilla, joka antaa mielenkiintoista perspektiiviä yhtyeen tuotantoon: bändin kaikki kappaleet soitetaan läpi aakkosjärjestyksessä.

”Alkuaikojen punkbiisin perään voi tulla seesteistä aikuisrockia 2000-luvulta. Luvassa on järkälemäisiä hittejä, nostalgiaa ja harvinaisuuksia, joita ei ole kuultu vuosikausiin”, kanavan ohjelmajohtaja Ari Ojala sanoo.

Radio 957:n Eppu Normaali -päivän aikana kuullaan musiikin lisäksi myös bändin jäsenten haastatteluita ja fanien tarinoita omista Eppu-suosikeistaan. Martti Syrjä ja Juha Torvinen ovat kunniavieraina muistelemassa bändin pitkää historiaa, joka on kulkenut avantgardistisen hauskanpidon ja Ramones-henkisen punkrokkailun kautta suomalaisen rockmusiikin korkeimmalle korokkeelle.

Eppu Normaalin tuotannon läpikoluaminen alkaa kanavalla 29. elokuuta kello 6 kappaleella Afrikka, sarvikuonojen maa. Päivä päättyy Historian suurmiehiä -albumin biisiin Älä katso.