Esittelyssä tämän päivän Sideways-julkistukset: ”Miten tyhmä voi suomalainen olla, jos luulee lippalakin määrittelevän sukupuolen?”

Helpotetaan elämää vähän: tämän päivän Sideways-julkistukset esittelyssä!

26.02.2016

Kaikken känkkäränkkäkeskustelupalstojen kruununjalokivessä eli PIF-keskustelupalstalla reagoitiin kovin PIF-henkiseen tyyliin Sideways-festivaalien tämän päivän uusin esiintyjäjulkistuksiin, kuten nostokuvasta ylhäältä näkee.

Koska Rumba haluaa myös sivistää lukijoitaan, päätimme kasata pienen tieopaketin kuvassa mainituista esiintyjistä. Päätimme myös kysyä Sidewaysin puuhahahmolta eli Fullsteamin Johannes Kinnuselta muutaman kysymyksen. Onko niillä hirveästi mitään tekemistä minkään kanssa? Ei välttämättä, mutta sellaista se elämä joskus on.

Linkit esiintyjien videoihin löydät haastattelun alta.

Sidewaysin Facebook-sivuille pääset tästä.

Mitä animaatiohahmoja sinä haluaisit nähdä Sidewaysissä?

”Sanotaanko näin, että eräätkin Inter5tella 5555 -animaatiossa esiintyneet hahmot ottaisimme hyvin mieluusti lavalle. Ja tietenkin Totoro on aina tervetullut, kunhan muistaa, ettei Kissabussille ole parkkipaikkaa festarialueen lähellä.”

Kumpi nostaa enemmän, Hulk vai Möykky?

”Vastaan Hulk, koska Marvelit eivät ole koskaan olleet omia suosikkeja. Muutama Hulk-lehti on sentään lapsena tullut luettua.”

Kuinka tyhmiä Metropoliksen ihmiset ovat, kun eivät huomaa Clark Kentin olevan Teräsmies? Eihän se tee mitään muuta kuin vetää kalsarit päälleen ja vaihtaa kampauksensa!

”Esitän ajankohtaiseen teemaan sopivan vastakysymyksen: Miten tyhmä voi suomalainen olla, jos luulee lippalakin määrittelevän sukupuolen?”

*

Cherrie
Kotimaa: Ruotsi
Tyyli: elektro- ja etnovaikutteista räppiä ja r’n’b:tä

Julien Baker
Kotimaa: Yhdysvallat
Musiikki: hissutteluindietä

Sevdaliza
Kotimaa: Iran, asuu Hollannissa
Tyyli: Elektronista hissuttelua

Kelela
Kotimaa: Yhdysvallat
Tyyli: modernia elektronista r’n’b:tä

Mykki Blanco
Kotimaa: Yhdysvallat
Tyyli: Queer rap

Lisää luettavaa