Etäisyyttä tammikuussa – Rumban soittolistalla uusia lisäyksiä

Tilaa Rumban soittolista nyt Spotifyssa!

Antti Pouta

Ajankohtaista on Rumban viikottain päivittyvä Spotify-soittolista, jossa on pääpaino tuoreessa hyvässä musiikissa. Lisäksi Ajankohtaista-listalle kootaan mukaan tällä hetkellä puheenaiheena olevia artisteja. Listaa seuraamalla tiedät missä mennään.

Lista löytyy jutun lopusta tai Spotifysta hakemalla: Ajankohtaista – Rumba. Alla muutama nosto listan sisällöstä.

Antti PoutaEtäällä
Antti Pouta julkaisee uuden albumin helmikuussa. Välivuodet -albumi on artistin mukaan ”itseään etsivän suuri lopputaistelu – täynnä julmaa yksinäisyyttä ja häilyvää mielenterveyttä”. Etäällä on tästä vahva näyte. Kappaleessa voi kuulla ripauksen jazzia ja folkkia, samalla kun ote hiljalleen lipsuu. Kertosäe rakentuu ja kuulija vakuuttuu.

Radio SupernovaTammikuu
Radio Supernova on hiljattain toisen albuminsa julkaissut suriseva shoegaze aka mansegaze-yhtye. Takaisin-albumi vitisee ja paukkuu varsin miellyttävästi. Sen käynnistää mahtipontinen Tammikuu.

”On tammikuu, en ymmärrä enää, mitä täällä tapahtuu”, eipä kai sitä voisi paremmin sanoakaan.

RosiKysy mult
Rosi on julkaissut viime aikoina kasarivetoisia discobiisejä ja Kysy mult jatkaa samaa sarjaa. Artisti vaikuttaa löytäneen uuden suunnan ja hänelle se toimii. Kappaleella käsitellään erotarinaa, mutta sen verran menevästi ettei kysymyksille varsinaisesti jää sijaa.

Lisäksi listalla on muun muassa Yacinea, Meloa ja Studio Killersin yhteisbiisi Omin kanssa. Listalla on myös tähän mennessä julkaistut UMK-kappaleet, joiden analyysit löydät täältä.