Etelä-Savoon nousee vähintäänkin erikoinen festivaali – bändikattaus on silkkaa kultaa

Otavassa tapahtuu!

05.03.2024

Mikkelin Otavaan nousee uusi festivaali tämän vuoden elokuussa. Tapahtuman kotisivuilla kerrotaan festareista seuraavaa:

”Otawala on uusi, Mikkelin Otavassa järjestettävä monitaiteellinen tapahtuma, joka kokoaa yhteen mielenkiintoisia taiteilijoita, paikallisia osaajia, lähiruokaa, performansseja, pienpanimotuotteita ja muutaman kotimaisen vetonaulan lisäksi Mikkelin alueen omia bändejä… Vanha Otavan koulutila on upea upea miljöö tapahtumalle. Yleisö voi löytää alueelta paljon kiinnostavaa katseltavaa ja koettavaa: piipahtaa taidenäyttelyyn, osallistua puhekaraokeen tai nauttia laadukkaista herkuista.”

Ilahduttavasti festareilla ei mikään ihan peruskattaus bändejä ole. Tällä hetkellä mukana on kuusitoista yhtyettä aina Business Citystä Arpan kautta Bloodred Hourglassiin, Maa ilmasta -yhtyeen instrumentaalimenosta Cleaning Womenin keittiökalustekolisteluun ja paikallisen Deathropyn dödiksestä Saarisalon jazziin ja suomipoppiin. Mukana on paljon paikallisia yhtyeitä, mikä on aina aivan mainio asia.

Kaikki festareiden bändit lipputietoineen löydät täältä. Otawalaa vietetään 2.–3. päivä elokuuta Mikkelin Otavassa.

Lisää luettavaa