Extremen ja Def Leppardin tähdittämä Radio City South Park viimeisteli artistikattauksensa

Def Leppard
Maryanne Bilham-Knight

Tampereen Eteläpuistossa järjestettävän Radio City South Parkin valmis ohjelma on nyt julkaistu. Perjantaina (5.6) pääesiintyjänä on yhdysvaltalainen Extreme, jonka lisäksi paikalla ovat myös saksalaiset Accept ja Masterplan. Kotimaisen lisänsä tuovat Stratovarius, Teräbetoni, Stargazery, All Rise ja Kodittomat.

Lauantaina (6.6) pääesiintyjäksi saapuu konsertoimaan englantilainen hard rock-legenda Def Leppard. Saksan edustajana toimii tällä kertaa Helloween, ja Ruotsista saapuu yhtye nimeltä Eclipse. Kotimaisista bändeistä lauantaina esiintyvat muun muassa Amorphis, Ranger ja Viikate, joka aikoo soittaa Motörheadia.

Tamperelaisuutta tapahtumaan lisäävät Kummelista tutut Speedy ja Saku, jotka juontajavat tapahtuman ja esiintyvät festivaaleilla molempina päivinä. Festivaali mainostaa myös sisältävänsä ”paremmalla maulla” valmistettua ruokaa kymmenenen erilaisen ruokatiskin Kasarissa.

Tapahtuma järjestetään nyt toista kertaa. Ennakkolippuja myy Lippupalvelu sekä Tampereella Swamp Music. Kahden päivän festivaalilippu maksaa 119 euroa, pelkkä perjantai 69 euroa, lauantai taas 79 euroa.