Faith No More -keikka Kaisaniemessä siirtyy ensi vuoteen – lippunsa säilyttävät pääsevät kompensaationa loistaville punkfestareille

Ikäviä uutisia FNM-faneille, mutta jotain hyvääkin.

17.03.2022

Kerroimme joulukuussa täällä, miten Faith No Moren keikka Helsingin Kaisaniemenpuistossa peruuntuu.

”Tällä hetkellä läpikäymiemme vaikeuksien takia emme soita tulevia Australian, Uuden-Seelannin ja Ison-Britannian ja Euroopan keikkoja. Haluamme aina antaa faneillemme 100 prosenttia. Pyydämme anteeksi kaikilta lipun ostaneilta”, bändi kertoi tuolloin.

Syyskuussa 2021 Mike Patton kertoi kärsivänsä mielenterveysongelmista. Asiasta kerroimme täällä.

Nyt tapahtumaa järjestänyt Loud N’ Live tiedottaa, että In The Park siirtyy kesälle 2023, kun Faith No More ja Patton ovat taas keikkakunnossa. Tarkka konserttipäivä ei ole tiedossa. FNM-liput kelpaavat myös ensi vuoden keikalle.

Mikäli ei halua odottaa livemusiikin pariin paluuta niin pitkään, tarjoaa Loud N’ Live kompensaationa siirtymisestä kaikille lippunsa säilyttäville asiakkaille ilmaisen pääsyn Kaisaniemen puistossa 4. päivä kesäkuuta järjestettävään Punk It Fest -tapahtumaan.

Punk It Festin tunnetuin nimi lienee John Lydon Public Image Limited -yhtyeineen. Sex Pistolsin hajoamisen jälkeen Johnny Rotten otti käyttöön oikean sukunimensä Lydonin ja perusti jo samana vuonna PIL-yhtyeen. Sittemmin PIL on julkaissut peräti kymmenen albumia.

Erityisen innoissaan kannattaa olla myös Fucked Up -yhtyeen keikasta. Bändi on ottanut nimittäin vahvoja askelia kohti legendan statusta, ja yhtyeen David Comes to Life -megateosta pidetään klassikkona. Levy ilmestyi muuten jo 11 vuotta sitten. Niin se aika rientää.

Muita bändejä ovat muun muassa kalifornialainen bluesrockin lipunkantaja Rival Sons, joka on vieraillut Suomessa useaan otteeseen. Hüsker Dün laulajana tunnetuksi tullut Bob Mould nähdään Kaisaniemessä soolona.

Punk It Festin muut esiintyjät ovat japanilainen hyperenerginen naispunkbändi Otoboke BeaverMillencolin, reggaepunkbändi Ruts DCEppu Normaalin Poliisi pamputtaa taas -biisistä oman versionsa tehnyt kohuttu brittiläinen Chubby And The Gang, huhtikuussa vuosien tauon jälkeen uuden albumin julkaissut Juustopäät sekä niin ikään vuosien tauon jälkeen paluun tehnyt ja viime vuonna uuden pitkäsoiton julkaissut The Odorants.

FNM-liput on mahdollista myös palauttaa ostopaikkaan 17.4. saakka. Palautettu lippu ei käy Punk It Festiin. Palautusmahdollisuus avataan uudelleen, kun Faith No Moren uusi konserttipäivä on varmistunut.

Lisää luettavaa