Fergie teki paluun sooloartistina – ja se lähinnä vaivaannuttaa

Fergie julkaisi biisin kuumista julkkisäideistä. Sen hän olisi voinut myös jättää tekemättä.

The Black Eyed Peas -kokoonpanosta tuttu laulajatar Fergie teki hiljattain comebackin sooloartistina. Laulaja julkaisi viime viikolla uuden M.I.L.F. Money -nimisen biisin, sekä kappaleen nimeä täydentävän musiikkivideon.

Ennen biisin ja videon julkistusta Fergie antoi sosiaalisen median kanavillaan pientä osviittaa siitä, mitä on tulossa: musiikkivideon kuvausten kulisseista otettuja selfieitä yhdessä tunnettujen julkkismammojen, muun muassa Kim Kardashianin, Chrissy Teigenin ja Ciaran kanssa.

Jo tässä vaiheessa oli oletettavissa, että biisi on joko niin överi ja härski, että siitä tulee loppukesän korvia kuumottava kesähitti – tai sitten se on vain yksinkertaisesti aivan liian vaivaannuttava ja surkea.

Valitettavasti allekirjoittanut joutuu yhtymään jälkimmäiseen.

On enemmän kuin todennäköistä, että koko biisin konsepti on syntynyt lähinnä isojen Youtube-katsojalukujen toivossa. Ja siinä mielessä suunnitelma on varmasti myös onnistunut. Mutta lähteekö Fergien sooloura tällä uuteen nousuun?

Enpä usko.

Fergien lauluääni sekä The Black Eyed Peas -aikojen energia on jäänyt toistaiseksi jonnekin matkan varrelle. Vanhalle Fergie-fiilistelijälle se on vähän harmi.