Festivaalipeli auki myös Himoksella ja Porissa – nämä huippuesiintyjät mukaan

Iskelmä-festivaalia julkisti ensimmäiset esiintyjät.

07.11.2023

Tulevana kesänä Himoksella 27.-29.6. juhlittava Iskelmä-festivaali sai vuonna 2021 sisartapahtuman Poriin. Porissa Iskelmä-festivaalia vietetään Kirjurinluoto-areenalla neljättä kertaa 28.-29.6. Festivaalien ensimmäiset esiintyjät julkaistaan nyt.

Himoksella festivaalikansaa viihdyttävät poptähti Kaija Koo, pitkästä aikaa livenä nähtävä Jenni Vartiainen, laulaja-lauluntekijä ja kahdeksalla Emmalla palkittu Behm, radiohiteistään tunnettu Ellinoora, 10-henkinen jättikokoonpano Vesterinen yhtyeineen sekä suomirockin dinosaurus Eppu Normaali, joka keikkailee tulevan kesän laajennetulla kokoonpanolla, yhdessä pianisti Iiro Rantalan kanssa.

Porin Iskelmä-festivaaleilla esiintyvät samat esiintyjät.

Himoksen Iskelmä Festivaaleilla juhlii vuosittain laaja yleisö, se kerää kevyen musiikin ystäviä yhteen keskimäärin 30 000. Porin Iskelmä Festivaali on ollut useana vuonna loppuunmyyty ja se on tehnyt uuden kävijäennätyksen jokaisena tapahtumavuotenaan.

”Yleisön usko tapahtumiin ja halu livekokemuksien pariin on palannut takaisin, mistä olemme äärimmäisen kiitollisia. On hienoa tarjota näin laajalle joukolle yleisöä maamme kiinnostavimpien artistien keikkoja ja tapahtumaelämyksiä. Iskelmä Festivaali on tunnetusti koko kansan festivaali, johon mittaluokkaan se on päässyt eturivin artistien sekä yhä laajempien, tasokkaampien ja toimivimpien palveluidensa ansiosta. Niihin panostamme jatkossakin”, lupaa tapahtumajohtaja Krista Heinonen.

Lisää luettavaa