Florence-täti on hyvin vihainen: ”Lopettakaa tappeleminen!”

11.12.2012

Keikka Skotlannissa katkesi käsirysyyn yleisössä. Laulaja ei tätä hyvällä katsonut.

Kuva: Island

Florence Welch joutui yllättäviin opettajanhommiin Florence + The Machinen keikalla Aberdeenissa, Skotlannissa. Sunnuntainen konsertti oli ennättänyt puoliväliinsä, kun kesken Shake it out -biisin laulaja havaitsi nahinointia lavan lähellä. NME-lehden mukaan Welch katkaisi esityksen ja vaihtoi roolia muusikosta lastentarhanopettajaksi.

”Anteeksi vain kaikki – mutta lopettakaa tuo!” Welch komensi tappelijoita. Nähdessään kyynelehtivän tytön hän kysyi, onko tämä kunnossa, hyppäsi estradilta alas ja riensi lohduttamaan itkijää.

Mikäli Florence Welchin ura muusikkona joskus hiipuu, hänellä on eittämättä edessään hieno tulevaisuus lastenkaitsijana. Tappelunnujakan päätteeksi Welch näet vielä patisti yleisöään käyttäytymään kauniimmin: ”Kaikki ystävykset, antakaa suukko ja sopikaa, olkaa hyviä toisillenne.”

Välikohtaus tallennettiin myös videolle, jonka voi käydä kurkistamassa täältä.

Omien sanojensa mukaan Welch ei pysty esiintymään, jos hänen edessään äidytään väkivaltaisiksi. Sillä ei ole merkitystä, kenen syytä tappeleminen on – ystävien pitäisi pystyä sopimaan asiansa.

”Tunnen oloni opettajaksi”, Welch puuskahti.

Florence + The Machine on muutenkin ollut tapetilla äskettäin. Yhtye julkaisi marraskuum lopulla uuden singlen ja videon vahvalta Ceremonials-albumiltaan. Lover to lover -videon on ohjannut Vincent Haycock. Welch ja Ben Mendelsohn esittävät – NME:n sanoin – ”tunteellisesti latautuneella videolla” eroa tekevää paria. Teoksen voi katsoa tästä:

Lisää luettavaa