Florence + The Machine aktivoituu, brittisensaatio Holly Humberstone Suomeen – Flow vahvistaa ohjelmaansa

Helsinkiläisfestivaali tiedotti uusista esiintyjistä.

26.01.2022

Florence + The Machine on viettänyt hiljaiseloa käytännössä koko pandemia-ajan, mutta osoittaa nyt aktivoitumisen merkkejä. Florence Welchin kipparoima lontoolaisyhtye saapuu yhdeksi Flow-festivaalin pääesiintyjistä. Jäämme odottelemaan, saadanko Euroopan festarikeikkojen tueksi myös uutisia uudesta musiikista, kenties seuraaja vuoden 2018 High as Hope -albumille.

Brit Awardsissa vuoden tulokkaaksi palkittu ja BBC:n Sound of 2021 -listan kakkoseksi äänestetty Holly Humberstone saapuu niin ikään helsinkiläisfestivaalille. Korona-ajan sensaatioksi noussut Humberstone on parilla ep:llään kerännyt vertauksia niin Phoebe Bridgersiin kuin The 1975 -yhtyeeseen. Parikymppisen laulaja-lauluntekijän intiimit kappaleet, kuten Falling Asleep at the Wheel ja The Walls Are Way Too Thin ovat olleet lockdown-ajan hittejä.

Festivaalille saapuu myös floridalaisartisti Q, jonka joulukuussa julkaistu debyyttialbumi The Shave Experiment on suurilla tunteilla ladattua herkkää r&b:tä.

Nyt julkistetut kotimaiset nimet ovat Vesala, Gettomasa, Gasellit, Ibe, Arppa, F ja Rosa Coste.

”Flow Festivalilla sekä koko kansainvälisellä festivaalialalla on vahva usko ensi kesään ja Flow’n tuotanto kulkee totutusti elokuuta kohti. Tilanne on kehittynyt merkittävästi viime vuodesta. Meillä tekijöillä, yleisöllä ja artisteilla on kaipuu takaisin festivaaleille ja olemme voineet jälleen koota Flow’lle tyypillisen runsaan ja kansainvälisen ohjelman”, kertoo festivaalin toimitusjohtaja Suvi Kallio.

Lisätietoja ja lippuja Flow’n kotisivuilta.

Lisää luettavaa