Flow’n perhesunnuntai tarjoaa taikaa ja festivaalielämyksiä

Flow tarjoaa esityksiä myös lapsille.

Sami Turunen

Flow-festivaali tarjoaa yhteisen elämyksen perheille sunnuntaina 11. elokuuta, kun myös lapset pääsevät tutustumaan festivaalihumuun ja nauttimaan Perhesunnuntain monipuolisesta ohjelmasta.

Lastendiskobuumin Suomessa käynnistänyt Skidit Disko toteutetaan megaversiona Flow-festivaalin Perhesunnuntaissa. Musiikista vastaa Skidit Diskojen isä, New Yorkista Ibizalle bilekansaa tanssittanut DJ Orkidea.

Vierailevana tähtenä nähdään tanssinopettaja ja koreografi Virpi Kurkihovi, joka opettaa diskon aikana hauskan koreografian. Luvassa on oikeat valobileet ja diskoilijat voivat ottaa mukaansa oman tasku- tai otsalampun ja osallistua valotaikojen tekoon.

Myös Flow Festivalin vihreällä Backyard-alueella on luvassa DJ-musiikkia sekä lasten joogaa Roots Helsingin opettajien ohjaamana. Suomen Kansallisooppera ja -baletti järjestää suositun pop-up -kirppiksensä tänä vuonna ainoan kerran Flow Festivalilla. Myynnissä on Oopperan ja Baletin upeita vaatteita ja asusteita, ja paikalla voi tavata myös Kansallisbaletin tanssijoita.

Startup Refugees Garden tarjoaa lapsille puolestaan kasvomaalauksia, kampauksia sekä työpajoja. Lisäksi Perhesunnuntain ohjelmassa on luvassa skeittiopetusta, graffityöpaja, pihapelejä, koko perheen rakastettuja animaatioelokuvia sekä jännittävä kierrätysaiheinen pakopelihuone.

Perhesunnuntaina Flow Festival -lipun sunnuntaille ostaneet aikuiset voivat tuoda 0–10-vuotiaat lapset mukanaan festivaalialueelle klo 13–17 välisenä aikana.

Flow Festival järjestetään Helsingin Suvilahdessa 9.–11. elokuuta 2019.