Foo Fighters esitteli livenä uutta materiaalia, onko sama setti huomenna Helsingissä? – Dave Grohlin 8-vuotias tytär soitti rumpalidebyyttinsä

Harper Grohl pääsi esittämään Queenin klassikon yli 20 000 ihmiselle.

Dave Grohl Rumba

Foo Fighters aloitti Euroopan-kiertueensa eilen Reyjavikin Secret Solistice -festivaaleilta. Keikan settilista antanee osviittaa siitä, mitä biisejä kuullaan Rock the Beachissa Helsingissä huomenna 19. kesäkuuta. Bändi saattaa hyödyntää biisejä myös työn alla olevalla uudella albumillaan.

Klassikkojen lisäksi keikalla kuultiin myös uuden Run-singlen livedebyytti, aiemmin vain kerran akustisena kuultu The Sky is a Neighborhood, sekä täysin uusi kappale Lah Di Da.

Konsertin sympaattisin hetki nähtiin, kun rumpali Taylor Hawkins spiikkasi sisään yllätysesiintyjän, Dave Grohlin 8-vuotiaan tyttären Harperin.

”Kaksi viikkoa sitten hän kysyi, voinko opettaa hänelle rumpujen soittoa. Tietty voin. Kysyin, haluaako hän esiintyä Islannissa 20 000 ihmisen edessä. Hän sanoi kyllä”, Grohl kertoi keikalla.

”Seuraava Grohl-sukupolvi on nyt rumpujen takana. Tässä on ensimmäinen hänen oppimansa kappale.”

Kappale on tietysti aloittelevan kannuttajan anthem We Will Rock You.

Uudet biisit ja Harperin rumpuvedon näet alta.

Alla vielä Reykjavikin keikan settilista. On hyvin mahdollista, että samat tai paljon samoja kuullaan myös huomenna Rock the Beachissa.

All My Life
Times Like These
Run
Learn to Fly
The Pretender
My Hero
Another One Bites the Dust (Queen-cover)
We Will Rock You (Queen-cover) (Harper Grohl rummuissa)
Cold Day in the Sun
Congregation
Walk
These Days
The Sky Is a Neighborhood
Lah Di Da
Best of You
Everlong