Fred Durst hyppää Putinin kelkkaan? Limp Bizkit -laulaja haaveilee muutosta Krimille

Achim Raschka, Wikimedia Commons

Billboard uutisoi viime viikolla, että Limp Bizkitin johtohahmo Fred Durst saattaa olla loikkaamassa samaan junaan nyrkkeilytähti Roy Jones jr:n ja näyttelijä Gerard Depardieun kanssa: Durst suunnittelee Venäjän passin anomista. Izvestija-lehdelle antamassaan haastattelussa Durst pohtivansa puoleksi vuodeksi Krimin alueelle muuttamista.

Nu metal -stara kaavailee muuttamista vallatun Krimin niemimaan ”uudelle Beverly Hillsille”, jota pääministeri Sergei Aksjonov on Mustan meren rannalle suunnitellut. Krimin viranomaiset ovat houkutelleet avoimella kirjeellä maaperälleen länsimaisia tähtiä, joiden elinkustannukset säädettäisiin huokeiksi, kunhan nämä lupaisivat tehdä promootiotyötä asuinpaikkansa eteen.

Durst aikoo Billboardin mukaan keskittyä tv- ja elokuvatöihin sekä työskentelevänsä ”Venäjän ja Krimin suuren tulevaisuuden hyväksi”. Durst on myös maininnut vaimonsa olevan Krimiltä kotoisin ja tämän opettaneen hänelle venäjää.

Kukahan rakastettu julkisuuden henkilö on sinne seuraavaksi lähdössä? Bill Cosby? Chris Brown? OJ Simpson, kunhan pääsee vankilasta?