Gasellien kanssa kiertävä Pesso julkaisee debyyttinsä tässä kuussa

Uutta Pessoa

03.11.2018

Olemme uutisoineet omaleimaisen tarttuvaa suomiräppiä tekevästä Pessosta useampaan otteeseen, niistä voit lukea lisää täällä. Nyt räppäri julkaisee viimein debyyttinsä. Kunnes mä tapasin sut julkaistaan 23.11. ja siltä saatiin vielä yksi maistainen.

Saippuakuplassa on neljäs single Pessolta. Single antaa kuvan hyvin tiheästä kokonaisuudesta, joka lupaa tulevan levyn kannalta hyvää.

Levy itsessään pitää sisällään oikein mielenkiintosia vierailijoita. Yksi niistä on Gasellit. Pesso toimii Gasellien Jano-kiertueen lämmittelijänä.

Mikäli siis Pesson näkeminen livenä kiinnostaa, niin kannattaa ottaa Gasellien Jano-kiertueen päivät haltuun vaikka täältä.

Omia levyjulkkareita Pesso viettää Helsingin Siltasessa 27.11. Viikonpäivä on tiistai, joka on samalla viittaus Pesson soolouraan. Ensimmäinen singlehän oli nimeltään Tiistai ja kertosäkeessä lauletaan, että silloin oli kaikki paremmin.

Ota uusi biisi haltuun alta ja tsekkaa myös biisilista. Levy julkaistaan digin lisäksi myös fyysisesti, mutta ainoastaan vinyylinä.Miks ei
Hauta
Kesä 08
Joulukuu
Tarantino f. Sonny
Kuolema f. SITOI
Yksin koko aamun f. Yona
Tiistai
Saippuakupla
Haikee
Sun kaa f. Gasellit
Miten voisit tietää feat. Yeboyah & Super Janne

Lisää luettavaa