Guns N’ Roses perui kesäkeikkoja – kuinka käy Helsinki Liven?

19.05.2010

Guns N’ Roses lykkäsi kaksi Euroopan-kiertueensa keikkapäivää syksymmälle. Nyt Classic Rock spekuloi, että koko kiertue siirtyisi. Bändin pitäisi esiintyä kesäkuun alussa Helsinki Live 2010 -festivaalilla. Tapahtuman lipunmyynti on rutkasti jäljessä alkuperäisistä tavoitteista.

Kuva: George Chin

Axl Rosen johtama Guns N’ Roses -yhtye on siirtänyt kesäkuun 20. ja 21. päiville sovitut Serbian- ja Kroatian-keikkansa syksylle. Nyt Classic Rock -lehden verkkosivu tietää kertoa, että ”Itä-Euroopassa kiertää huhuja” koko kiertueen lykkäämisestä tuonnemmas.

Guns N’ Rosesin Euroopan-kiertueen pitäisi alkaa 31. toukokuuta Norjan Bergenistä. Käpylän urheilupuistossa järjestettävässä Helsinki Live 2010 -tapahtumassa yhtye esiintyy 5. kesäkuuta.

Festivaalin lipunmyynti ei ole yltänyt lähellekään alkuvuodesta asetettuja tavoitteita. Helmikuussa tapahtuman promoottori Kalle Keskinen kertoi STT:lle, että myyntiin tulee aluksi 40 000 lippua, mutta tavoitteena on kasvattaa tapahtuma-aluetta ja myydä enemmänkin lippuja. Hänen mukaansa Käpylän urheilupuiston kapasiteetti sallisi 60 000–70 000 hengen yleisön.

Toukokuun alussa Keskinen kuitenkin kertoi Rumballe, että lippuja olisi myyty vasta ”reilut kymmenentuhatta kappaletta”. Muut lähteet ovat puhuneet tätäkin pienemmästä luvusta.

Lisää luettavaa