Haloo Helsinki! teki historiaa – Olympiastadionin jättikonsertti keräsi 35 000 katsojaa

Haloo Helsinki! soitti oman keikan stadionilla ensimmäisenä suomalaisyhtyeenä.

19.06.2022

Haloo Helsinki! soitti mittavan Haloo Stadion! -konsertin Helsingin Olympiastadionilla eilen. Bändi sai kunnian avata stadionin taas keikkakäyttöön sen peruskorjauksen jälkeen. Ennen remonttia viimeinen keikka stadionilla oli Jari Sillanpään 50-vuotisjuhlakonsertti elokuussa 2015.

Haloo Helsingistä tuli myös ensimmäinen suomalaisyhtye, joka on soittanut stadionilla oman konsertin. Setlist.fm-sivuston mukaan lähes kolmen tunnin keikkaan kuului encoreineen 29 biisiä. Yhtyeen konsertti keräsi 35 000 katsojaa, mikä on noin 70 prosenttia uudistetun stadionin maksimikapasiteetista konserttikäytössä.

”Haloo Stadion! -keikka kiteytti koko uramme kertaheitolla legendaarisella Helsingin Olympiastadionilla. 16-vuotinen uramme sai tässä pyhätössä tietynlaisen kulminaatiopisteen. Tunteiden vuoristorata onnenkyynelistä bailaamiseen kosketti meitä bändinä syvältä, ja samanlaiselta fiilikset näyttivät olleen yleisön osalta. Konsertin musiikillinen ilotulitus piti sisällään meidän koko urakaaren, ensimmäisestä singlestä Reiviluolaan”, bändi kommentoi tiedotteessa.

”Tähän keikkaan satsattiin myös visuaalisesti kansainvälisen mittapuun mukaiset puitteet. Keikasta jäi sellainen fiilis, että jengi todella piti näkemästään ja kuulemastaan. Yhteisöllisyys fanien ja meidän välillä kannatteli showta alusta loppuun. Kiitollisuus on meille kuitenkin se tunteista suuriin. Kiitos kun tulitte paikalle nauttimaan illasta kanssamme.”

Haloo Helsinki! esiintyy tänä kesänä muun muassa Kuopio Wine Festivalilla, Porisperessä, Aitoon Kirkastusjuhlilla ja Seinäjoen Vauhtiajoilla.

Olympiastadion näyttäisi olevan loppuvuoden ajan enimmäkseen suomalaisten käytössä. Stadionilla esiintyvät kesän aikana Apulanta ja Sunrise Avenue, ja myöhemmin syksyllä Antti Tuisku. Ainoa ulkomainen esiintyjä on Ed Sheeran, joka keikkailee stadionilla 20. ja 21. elokuuta.

Lisää luettavaa