Haloo Helsinki! esiintyy ensi kesänä Olympiastadionilla

Haloo stadion.

Marek Sabogal

Haloo Helsinki! -yhtye esiintyy Helsingin Olympiastadionilla lauantaina 14.8.2021. Liput tälle keikalle myy Lippu.fi, liput tulevat myyntiin maanantaina 7.12.2020 klo 9.00 ja ne maksavat alkaen 39,90 euroa.

Hiljattain Lady Domina -sinkulla julkaisutauolta palannut yhtye on ollut kasassa jo 15 vuotta. Yhtyeen tiimoilta kerrotaan, että mikään noista ajoista ei ole muuttunut. Päinvastoin, haluna on edelleen tehdä musiikkia ja heittää keikkaa:

”Sama fiilis ja sisäinen ääni, mikä on ajanut meitä eteenpäin näiden vuosien aikana ihmisinä ja bändinä, takoo edelleen sydänalassa.”

Urallaan kuusi albumia julkaissut Haloo Helsinki! -yhtye luonnehtii tiedotteella kokevansa suurta kiitollisuutta saamastaan tuesta ja kertoo kahden vuoden tauon mahdollistaneen sen, että bändi on julkaissut nahkansa uudelleen. Se väite ei ole tuulesta temmattu, Lady Domina oli tyyliltään electro-swingia – musiikkia mitä bändiltä ei ole erityisemmin kuultu.

Vuodesta 2021 voi odottaa bändin vielä näkyvämpää paluuta parrasvaloihin ja siitä Haloo Stadion! -konsertti on iso todiste.