Haluatko esiintymään suomalaisfestivaaleille? Lataa biisisi Youtubeen ja masinoi tuttusi äänestämään – niin helppoa se on

Louhela Jam antaa taas mahdollisuuden!

03.02.2020

Vantaalla järjestettävä Louhela Jam -festivaali antaa tänäkin vuonna pienemmille yhtyeille mahdollisuuden päästä soittamaan festareiden sivulavalle bändikilpailun avulla.

Viime vuonna kilpailuun otti osaa 96 eri esiintyjää ja ääniä annettiin äänestyksessä yli 6300 kappaletta.

Bändikisaan saavat osallistua niin bändit, sooloartistit kuin orkesteritkin. Kilpailussa ei ole ikä-, genre- tai aluerajoitteita.

Osallistuminen on helppoa: kappale pitää vain ladata Youtubeen, ja Louhela Jamin kotisivuilla voi äänestää omaa suosikkiaan. Kilpailuaika on 3.2.2020-1.3.2020.

Äänestetyistä kappaleista neljä eniten ääniä saaneet pääsevät esiintymään Louhela Jamien sivulavalle. Tänä vuonna on tuomariston valinta, jossa raati valitsee yhden esiintyjän osallistujista esiintymään. Esiintymisen lisäksi eniten ääniä saanut esiintyjä saa 300 euron arvoisen lahjakortin F-Musiikkiin.

Maksuton musiikki- ja taidetapahtuma Louhela Jam järjestetään Vantaalla jo 28:tta kertaa. Perinteikäs tapahtuma järjestetään Louhelan Jokiuoman puistossa sunnuntaina 31. toukokuuta.

Tämän vuoden esiintyjät julkaistaan myöhemmin.

Kilpailuun voit osallistua täällä.

Lisää luettavaa