Haluatko kappaleesi radiosoittoon? Nyt se on helpompaa kuin koskaan – Uusien biisien viikko tulee pian

Uusien biisien viikko tulee pian.

AOP

Vuonna 2003 aloittanut, satojen tuhansien suomalaisten vuosittain kuuntelema Jouluradio-verkkosivusto aloitti tämän vuoden toimintansa jälleen marraskuun alussa.

Tänä vuonna Jouluradioon verkkosivuilla on viime vuoden tapaan 11 radiokanavaa, joiden kautta voi kuunnella jouluista musiikkia. Omat erikoiskanavansa Jouluradiolla on esimerkiksi metallimusiikille (Rouhea joulu -kanava), jazzille, klassiselle ja indielle. Toki myös perinteisemmille joululauluille on omat kanavansa.

Nyt Jouluradio hakee sivuillaan musiikkia kanavilleen. Kanavan sivuilla kerrotaan hakuprosessista seuraavaa:

”Uusien biisien viikko on kampanja, jossa uudet joululaulut soivat viikon ajan ja kuuntelijoilla on mahdollisuus äänestää suosikkiaan. Eniten ääniä saanut biisi jää pysyvästi Jouluradion soittolistalle. Äänestys tapahtuu kätevästi Jouluradion nettisivuilla, josta myös uudet biisit löytyvät. Biisien tulee olla aikaisemmin julkaisemattomia ja voit osallistua uudella sävellyksellä 4. joulukuuta saakka”, sivuilla kerrotaan ja jatketaan:

”Uusien biisien viikko järjestetään joulukuun viikolla 51, eli kappaleita voi äänestää 14.–20. joulukuuta. Kappaleet soivat Jouluradion pääkanavalla koko viikon ajan klo 16. Soittoon päätyvät biisit valitsee Jouluradion oma tiimi ja lopullisen valinnan tekevät kuuntelijat.”

Lisätietoa mahdollisuudesta saada kappale radiosoittoon näet jouluradion sivuilta täältä.