Hämäriä kulmia tutkimassa – Love Sport julkaisi neljännen albuminsa

Levyn nimestä huolimatta nyt ei kuulla Metallica-covereita.

23.05.2020

Rock-yhtye Love Sport on julkaissut jo neljännen levynsä. Love Sportin muodostavat varsin kiireiset tekijät. Yhtyeen laulaja-kitaristina toimii muun muassa Kynnet ja Teksti-TV 666 -yhtyeistä tuttu Teemu Tanner. Tannerin lisäksi Love Sportissa toimivat Lady Escape– ja Henna Emilia & Houreet -kokoonpanoista tuttu kitaristi Mikko Sulonen, Baxter Stockmanissa rumpaloinut Max Mäkinen ja Black Twig -basisti Aki Pohjankyrö.

Tiedotteella yhtyeen luonnehditaankin toimineen näiden muiden projektien sivussa, mutta se ei näy sävellyskynän katkeamisena. And Justice For All -albumilla on seitsemän kappaleen tiivis paketti, josta lienee ammennettavaa.

Ammennettavaa siksi, että KaarloStauffer pohtii tällä samaisella tiedotteella yhtyeen edustaman musiikkityylin, eli alternative rockin tilaa.

”Eikö vaikkapa Parquet Courts olekin osoittanut, että vanhassa aineksessa on vielä paljon uutettavaa, hämäriä kulmia tutkittavana, ideoita jalostamatta, loputon mahdollisuus mutaatioille. Minusta tämä kaikki pätee Love Sportiin.”

Love Sport anto tästä esimakua Life’s a Joke -singlen muodossa, joka oli ennakkosoitossa Rumbassa. Ainakin tuolloin yhtye osoitti taitavansa menevän rockin.

Se miltä koko levy vaikuttaa ja mitä näistä hämäristä kulmista on löydetty, selviää albumia kuunnellessa. Levy löytyy suoratoistopalveluista, mutta mainittu ensisingle ja toisena otoksena Keying Cars -kappale levyltä näytteenä alla.

Lisää luettavaa