Harvinaisen järeä meininki coverkeikalla – poliisi bailaa mukana hyvässä hengessä ja innokas fani humauttaa itseltään tajun kankaalle

Slipknot -coverbändin keikalla nähtiin upea performanssi.

12.07.2017

Newcastlesta kotoisin oleva Slipknot-coverbändi Slipknowt esiintyi viikonloppuna Sixfields -festivaalilla Northamptonissa Isossa-Britanniassa.

Keikalta kuvatussa videossa nähdään ehtaa hyvän mielen toimintaa, kun Duality -kappaleen aikana paikallinen poliisimies laulaa mukana ja toimittaa olennaiset perkussiot pampullaan tyhjään oluttynnyriin. Katso video alta.

Eräs fani on kuitenkin huvittavassa itsesuojelun ylittävässä innostustilassa. Hän lainaa toiselta osanottajalta pesäpallomailaa osallistuakseen hauskanpitoon, mutta sehän kimpoaa oluttynnyristä takaisin suoraan otsalohkoon tuuperruttaen juhlijan hetkeksi kanveesiin. Hetken itseään keräiltyään ja kanssajuhlijoiden tarkistettua miehen kunto homma jatkuu hymyssä suin.

Toinen viranomainen Northamptonista kertoo yleisön olleen innoissaan performanssista. Se avasi viranomaisten inhimillistä puolta yrmeän seisoskelun sijaan ja havainnollisti yleisölle, että he ovat paikalla myös nauttimassa musiikista ja pitämässä vieraista huolta.

YouTube video

Lisää luettavaa